30 жовтня, 13:42

У справі Гніванського кар’єру СБУ провела обшуки у міського голови та керівництва кар’єру

У ході розслідування кримінальних справ щодо незаконного видобутку граніту на Гніванському кар’єрі на Вінниччині, СБУ провела обшуки у міського голови та керівництва кар’єру і знайшло підроблені документи.



Про це повідомив очільник Вінницького осередку партії «ВОЛЯ», депутат Гніванської міськради Сергій Сергієнко, за зверненнями якого і були відкриті кримінальні справи.



«Нарешті розслідування у справах зрушило з місця. Знайшли підроблені документи на користування землею Гніванського кар’єру. Наразі відкрито 9 кримінальних справ, 3 з яких можна довести до кінця завдяки цим документам і притягти до відповідальності керівництво міста та кар’єру», - зазначив депутат.

 

«Правоохоронні органи разом мають приятнути до віповідальності, повернути і награбовані в держави кошти шляхом конфіскації майна», - додав він. 


Нагадаємо, Сергій Сергієнко неодноразово звертався у поліцію, прокуратуру, СБУ щодо незаконного видобутку граніту у Гніванському кар’єрі. Граніт видобувається без ліцензії на видобуток з порушенням екологічних нормативів.