11 лютого, 15:04

Організатори фестивалю «На Рождество» подякували Юрію Дерев'янку за постійну меценатську підтримку

Дев’ятий рік поспіль Надвірна приймає колядників з усієї України. Нещодавно тут відбувся традиційний фестиваль «На Рождество». Організовує його відомий камерний хор «Феліціо». Постійний меценат фестивалю – екс-нардеп, лідер партії «ВОЛЯ» Юрій Дерев’янко.

Художній керівник хору «Феліціо», директор фестивалю «На Рождество» Наталія Байдак вручила Дерев’янку подяку:

«Людині, яка з нами пліч-о-пліч від першого фестивалю, славетному мешканцю Надвірної, людині з величезним серцем, людині, завдяки якій нам вдається запрошувати зірок, артистів найвищого рівня. Якщо в нас є такі люди, які готові підтримувати мистецтво, то Україна буде жити і процвітати, а ми будем творити».

В свою чергу, Юрій Дерев’янко також подякував усім колядникам, завдяки яким щороку у Надвірній проходить фестиваль «На Рождество»:

«Сьогодні Бог торкнувся серця кожного. І дарував нам любов, добро, надію і впевненість в тому, що все буде добре і точно настане та мить, коли Бог посміхнеться. Для цього нам ше треба багато зробити доброго. Я б хотів, щоб всі наші дії, хто б де не знаходився і чим не займався, але, щоб ми завжди керувались високими християнськими та людськими цінностями. І тоді точно настане швидко той час, коли Бог посміхнеться. Це стосується усіх нас. Тому щиро дякую Богу, усім нам, дорогі надвірнянці та гості фестивалю, що ми об’єднались і здійснили такі чудові миті, які точно не забути і які торкнулися серця кожного з нас. Я б хотів, щоб ви понесли це тепло, цю радість і любов до наступного нашого фестивалю».