6 серпня, 15:15

На Житомирщині підпалили гараж довіреної особи Станіслава Лужанського (ФОТО)

  У смт Попільня Житомирської області у ніч на 5 серпня невідомі підпалили гаражний бокс з майном Валентина Кушніра. Валентин бере активну участь у діяльності партії «ВОЛЯ», а під час виборів був довіреною особою кандидата у народні депутати Станіслав Лужанського, який йшов самовисуванцем за підтримки ВОЛІ. Не виключено, що підпал пов'язаний саме з політичної діяльністю Валентина Кушніра, адже команда ВОЛІ Житомирщини неодноразово виступала з критикою місцевої влади, у тому числі, голови смт Попільні.  

Як розповів Валентин Кушнір, невідомі розбили вікно в одному з гаражних боксів, які він орендує, та вкинули туди пляшку з запальною сумішшю. Від серйозних збитків його врятувала тільки випадковість.

«Я орендую декілька боксів, де окрім авто зберігається обладнання, потрібне мені у роботі. Пожежа легко могла б перекинутися на інші приміщення, але зовсім випадково вогонь побачили знайомі моєї дружини і зателефонували їй. Ми викликали пожежників і міліцію і на щастя, пожежу вдалося ліквідувати», - розповів Валентин Кушнір.

За фактом підпалу порушено кримінальну справу. Триває слідство.

Нагадаємо, що депутат Бердичівської міської ради балотувався на виборах до Верховної Ради України у 63-му одномандатному мажоритарному округу за підтримки партії «ВОЛЯ».