18 червня, 09:14

На Житомирщині депутати ВОЛІ надали гуманітарну допомогу медзакладам району

Депутати ВОЛІ Бердичівської міської ради Станіслав Лужанський та Андрій Чепіль привітали медиків з професійним святом та зробили невеличкі подарунки для лікарів та працівників БЦМЛ, амбулаторії по вул. Червона та амбулаторії Гришковецької ОТГ. Зокрема йдеться про медичне обладнання та матеріали для первинної допомоги, які лікарі зможуть використовувати на прийомі пацієнтів. Гуманітарну допомогу для лікарні і амбулаторій частково надали благодійні організації, а щось депутати придбали за власні кошти.  

Професійне свято медиків відзначається один раз на рік. Але щодня тисячі людей звертаються до них за допомогою. Дякуємо вам за вирішення проблем зі здоров’ям, врятоване життя. Своєю працею ви зберігаєте життя та здоров’я людей, від самих маленьких до дорослих. Велике спасибі вам за це. А ми в свою чергу, хочемо допомогти у вашій нелегкій праці”, - зазначив Станіслав Лужанський.

Нагадаємо, що завдяки співпраці Станіслава Лужанського з Канадським благодійним фондом, Бердичівська центральна медична лікарня вже декілька років поспіль безкоштовно отримує медичне обладнання та медикаменти.