25 липня, 12:22

На Житомирщині депутат «ВОЛІ» став лідером за кількістю поданих проектів рішень

Депутат «ВОЛІ» у Бердичівській міській раді VII скликання Станіслав Лужанський став абсолютним лідером за кількістю поданих депутатських запитів, звернень та проектів рішень. Як стало відомо з офіційної відповіді міської ради, станом на 5 червня 2019 року, починаючи з 2016 року Лужанський подав 103 депутатські звернення, 12 депутатських запитів та 25 проектів рішень. Таким чином, Станіслав Лужанський став абсолютним рекордсменом за кількістю підготовлених документів та рівнем депутатської активності. Як зазначив Станіслав Лужанський, він свідомо обирався в міську раду, тому його активна робота на посаді депутата цілком природне явище.  

«Часто народні обранці всіх рівнів влади використовують депутатський мандат тільки як інструмент для просування власних інтересів. Ми бачили це у Верховній Раді минулого скликання. Але місцеві ради теж не виключення. Я не мав на меті у чомусь випередити своїх колег-депутатів, я просто працював заради моїх виборців і використовував законні можливості, які у мене є – звернення, запити, проекти рішень. І виявилося, що за цей час була пророблена величезна робота. Це стало несподіванкою для мене самого», - зазначив Лужанський.

Нагадаємо, що Бердичівська міська рада складається з 36 депутатів та міського голови. Чергові вибори до Бердичівської міськради мають відбутися у жовтні 2020 року.