1 травня, 12:33

На Житомирщині депутат ВОЛІ отримав подяку за підтримку дитячого та юнацького спорту

Депутат партії «ВОЛЯ» Бердичівської міської ради Станіслав Лужанський отримав подяку від дитячого спортивного клубу «Бердичів» за всебічну підтримку і розвиток молодіжного спорту. Вручення відбулося з нагоди Всеукраїнського дня футболу, який відсвяткували 29 квітня у селі Романівка на тренувальній базі клубу.  

Цього дня Станіслав Лужанський подарував клубу набір розбірних воріт, аби команди мали змогу проводити виїзді матчі практично за будь-яких умов.

«Я переконаний, що спорт має бути невід’ємною частиною життя будь-якої людини. Особливо нашої молоді. Спорт гартує дух і характер, стає запорукою міцного здоров’я та здорового способу життя. Ми намагаємося всебічно підтримувати наших спортсменів, адже кожна дитина в нашому місті і у нашому районі повинна мати можливість відвідувати спортивні заняття та секції. Я дуже вдячний тренерам клубу за їх сумлінну працю заради наших дітей і майбутнього українського спорту», - зазначив

З нагоди свята також провели кілька матчевих зустрічей між командами. А завершився день товариським матчем між вихованцями клубу та збірною командою батьків і гостей свята.