3 червня, 09:25

На Житомирщині депутат ВОЛІ Бердичівської міськради домігся проведення робіт з благоустрою

У Бердичеві на вимогу депутата ВОЛІ Станіслава Лужанського виконком включив в план робіт з благоустрою грейдерування дорожнього покриття в мікрорайоні «Завідня» та відновлення вуличного освітлення. Про це стало відомо з відповіді на депутатське звернення активіста.  

Як розповів Станіслав Лужанський, до нього звернулися місцеві мешканці з проханням посприяти благоустрою мікрорайону. Адже дорога тут була вкрай розбита, а вулиці давно не освітлювались.

«У цьому районі великий приватний сектор, багато зелені, але вулиці тут темні і побиті, як у віддаленій сільській місцевості. Звичайно, у своїй садибі кожен сам собі господар, але цей мікрорайон частина міста і міська рада повинна турбуватися про те, щоб життя його мешканців було не менш комфортним, аніж у інших житлових районах. Ми очікуємо початку ремонтних робіт, а щодо освітлення, питання вже вирішується», - наголосив Лужанський.

За рішенням Бердичівського виконкому МКП «Бердичівкомунсервіс» рекомендовано провести обстеження вказаного мікрорайону та провести необхідні заходи з благоустрою вже у ІІ-ІІІ кварталі поточного року. Також рекомендовано обстежити зелений масив та мікрорайону.

МКАРС рекомендовано провести обстеження електричної мережі вуличного освітлення у межах вулиць Пригородня та Вільхова.