5 липня, 12:00

На Львівщині на керівні партійні посади вирішили призначити молодих лідерів

На Львівщині Стрийську міську та районну організації РУХУ НОВИХ СИЛ очолять молоді та амбітні члени партії. Наразі йдеться про тимчасове керівництво у межах експерименту, який започаткували в області.

Про це йшлося під час зборів активу партії та її прихильників у місті Стрий, повідомляє прес-служба РНС Львівщини.

Під час зустрічі обговорили найболючіші питання міста та району та напрямки партійної політики для вирішення проблем.

«У дискусії народжується істина, а нам є про що говорити і ми будемо переконувати людей у нашій правоті. Ми не користуємося політичної рекламою, якою не один рік зловживають старі політики. У нас інші інструменти – людський потенціал, який ми скеровуємо на особистий контакт з майбутнім виборцем», - розпочав координатор львівської обласної організації РУХ НОВИХ СИЛ Ігор Брик.

Після вступного блоку, у якому мова йшла про цілі, мету та кроки вирішення проблемних питань, які пропонує Михайло Саакашвілі та Рада партії, присутні перейшли до обговорення місцевих проблем.

«Щоб вирішити кожне питання з позитивним результатом для народу, нам не варто воювати з особистостями, які дискредитували себе при владі, адже міняються прізвища, а правила гри залишаються ті ж самі. Тому нам необхідно міняти систему. Саме над цим працює наша потужна сила, яка проводить свої активні дії ще з 17 жовтня минулого року», - зазначив Ігор Брик.

«Сьогодні ми ставимо ставку на молодих, амбітних, розумних і креативних молодих людей, майбутніх агентів змін, які мають своє бачення у вирішенні тих чи інших питань. Тому ми вирішили провести експеримент у місті Стрию та Стрийському районі, поставивши молодих членів партії на тимчасове керівництво міського та районного осередків », - зазначив координатор.

Метою такого рішення має стати новий підхід для роботи у трьох напрямках життєдіяльності партійних осередків, а саме: робота над проблемними питаннями, які замовчуються у регіоні, поповнення бази виборців та прихильників, інформаційна діяльність, спрямована на впізнаваність партії.

Присутні схвально прийняли таку пропозицію та одразу почали складати перелік напрямків, які першочергово потрібно опрацювати.

«Це не означає, що досвід має поступитись молодості. Ми будемо й надалі працювати за визначеним планом. Однак тимчасовим керівникам даємо можливість зарекомендувати себе, як майбутніх політиків, виконавців, фахівців в тій чи іншій галузі. Адже головний потенціал нашої партії не гроші, а люди, які хочуть жити за чесними та прозорими правилами гри», - завершив Ігор Брик.

Після зустрічі, присутнім були роздані заяви на вступ у партію та запропоновано вибрати формат зустрічі на наступний тиждень для обговорення плану роботи на наступні два місяці.