16 грудня, 17:53

Команда «ВОЛІ» зустрілась з новопризначеним головою Надвірнянської РДА Володимиром Паськом

Обговорили проблеми району, шляхи їхнього вирішення без політики. Торкнулись питань розвитку освіти, покращення умов навчання у школах. Також говорили про будівництво басейну в Надвірній.

Володимир Пасько відзначив, що він готовий йти на контакт з депутатами, активістами, які дійсно хочуть працювати і готові вносити свої ініціативи для покращення ситуації у громаді.  

Залишились задоволені ходом та результами зустрічі і у «ВОЛІ».  

Депутат Надвірнянської районної ради Тетяна Пришляк каже:  

«Ми запропонували новпризначеному голові зустрітись, щоб обмінятись думками, напрацювати спільне бачення вирішення тих чи інших проблем у районі. Зараз ми активно перебуваємо в процесі децентралізації, приймаємо бюджет, але розуміємо, що його переглядатимемо, бо левова його частка залишатиметься у новоствореній Пасічнянській ОТГ. Так само є чимало проблем, які протягом каденції вирішували наші депутати, займались наші активісти. Є чимало у нас проектів і тому нам хотілось знати думку і бачення нового голови щодо розвитку громади. Цей обмін думками є важливий. Адже ми напрацьовуємо спільне бачення проблем і шляхів їх вирішення».