7 вересня, 10:05

Юрій Дерев’янко розкрив киянам та представникам РНС план перемоги на виборах (ФОТО, ВІДЕО)

Один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ, кандидат в Президенти України, народний депутат Юрій Дерев’янко під час зустрічей з киянами та представниками РНС Печерського, Шевченківського та Оболонського районів міста Києва озвучив свою президентську програму, яка полягає у створенні неоекономіки та цифрової держави, відновленні миру і поверненні окупованих територій, а також план перемоги на виборах.  

Про це повідомила прес-служба політика. 


Зокрема, неоекономіка, за словами Дерев’янка, передбачає нову податкову система з 4 видами податків (податок на витрати 4%; податок на виведення коштів з банківської системи 10%; рента; акциз (з палива, алкоголю та тютюнових виробів); легалізацію бізнесу; захист права власності та впровадження криптогривні. 

Дерев’янко попросив підняти руку присутніх в залі, хто вважає, що його власність захищена. В залі піднялась лише одна рука. 

Дерев’янко повідомив, що сам став жертвою беззаконня, адже нещодавно дізнався, що його квартира на вулиці Пушкінській в Києві згідно з реєстром більше йому не належить. 

Він додав, що в цифровій державі всі сервіси будуть працювати через електронний кабінет, а послуги можна буде отримати без черг і корупції. Крім того, за допомогою технології блокчейн усі власність кожного українця буде надійно захищена, адже інформацію про неї буде практично неможливо підробити в системі. 

Важливою частиною програми Дерев’янка є план відновлення миру в Україні та повернення територій.

«Новообраний президент має діяти в трьох напрямках: сильна економіка, підвищення боєздатності армії, абсолютно чітка робота по формуванню дипломатичної коаліції серед країн, які нас підтримують (країн Будапештського меморандуму (крім агресора РФ) та країн, що ввели санкції проти Росії)», - сказав Дерев’янко. 

Він додав, що 5% ВВП необхідно направляти на армію, яка має будуватись за стандартами НАТО. А також формувати резервну армію, як в Швейцарії та Ізраїлі. Також, за словами Дерев’янка, необхідно надати українцям право на захист за допомогою вогнепальної зброї, однак з жорсткими обмеженнями. 

Говрячи про перемогу на виборах, Дерев’янко зауважив, що всі партії в Америці, Ізраїлі знають, хто конкретно з виборців за них голосують до дня голосування. 

«Коли мене запитують, хто наш виборець? Наш виборець – це людина змін. Ми орієнтуємось на будь-яку людину від 18 до 95 років. Не має значення її вік. Має значення, що в голові. Якщо в голові сучасне мислення, сучасне бачення, розуміння ситуації і бажання крану швидко зробити прогресивною – це та людина, яку я називаю людиною змін», - пояснив Дерев’янко. 

Він заявив, що необхідно організувати роботу по всій Україні з рівномірним навантаженням та таких людей, які не лише підтримують, а готові діяти. 

«Ми розділили країну умовно на 50 міжокружних штабів, які охоплюють в середньому 4 мажоритарних округи. Кожна людина змін може переконати тільки своє ближче оточення 10-20 найближчих людей. В день голосування прослідкувати, щоб вони прийшли на виборчі дільниці», - сказав Дерев’янко. 

Один з учасників дискусії запитав у Юрія Дерев’янка, чи збирається він вирішувати питання російської мови в Україні. 

«Я пропоную не чіпати це питання взагалі. Я бачив українців, які говорять українською мовою, які себе дуже погано вели і які є частиною цієї системи. І я бачив українців, які розмовляють російською мовою, які йшли на фронт, які зносили цю систему, які є абсолютними українцями від початку і до кінця», - підкреслив кандидат в президенти. 

Він додав, що це технологія, яку використовували регіонали, яка спрямована на роз’єднання людей. 

Натомість Дерев’янко вважає, що потрібно проводити дуже правильну і виважену політику. 

«Поляки свого часу у 80-х роках вирішили виховувати патріотизм, написавши новітню історію через позитивних героїв», - повідомив Дерев’янко і додав, що подібний підхід потрібно запроваджувати і в Україні. 

Нагадаємо, з 20 обласних організацій партії «РУХ НОВИХ СИЛ», які провели свої конференції, 13 організацій рекомендували підтримати кандидатуру Юрія Дерев’янка на пост Президента України від РУХУ НОВИХ СИЛ.