30 травня, 10:06

Благодійний фонд Юрія Дерев’янка нагородив кращих учнів та їхніх вчителів у Бурштині та Більшівцівській ОТГ. ФОТО

Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев’янка розпочав нагородження учнів-переможців олімпіад та їхніх вчителів. Представники Фонду вже вручили школярам та педагогам грошові сертифікати в Бурштині та Більшівцівській ОТГ.

Щороку фонд Юрія Дерев'янка відзначає найуспішніших учнів Прикарпаття сертифікатами на отримання одноразових грошових стипендій. Традиційно нагороди отримують і вчителі, які готують дітей до предметних олімпіад вищого рівня.

20 учнів та 20 вчителів отримали цьогоріч нагороди у сумі від 500 до 2000 гривень у Бурштині. Тут свято для обдарованих дітей «Майбутнє твориться сьогодні», за підтримки фонду Дерев’янка, відбувається уже четвертий рік поспіль. Втретє пройшло відзначення і у Більшівцьвській ОТГ, де нагороди отримали 2 учнів, переможці олімпіад з географії, та їхній вчитель-наставник.

«Кожна праця має бути оцінена. Як показує практика, навіть ті діти, які 4 роки тому отримували нагороди і зараз були відзначені стипендіями від Благодійного фонду. Вони тішаться тим, що це зароблені їхньою працею гроші. І це стимулює їх та інших дітей до нових успіхів і досягнень», - говорить представник Благодійного фонду Юрія Дерев’янка, координатор партії «ВОЛЯ» у Бурштині Ольга Король