20 липня, 12:28

У Миколаєві напали на кандидата в нардепи, партійця ВОЛІ, який передав Зеленському матеріали про бандитизм у місті

Сьогодні в 3 ночі у Миколаєві напали на партійця ВОЛІ, кандидата в народні депутати, адвоката Андрія Толпекіна. Біля його будинку невідомі нанесли йому удар по голові тупим предметом, коли той намагався зайти додому. У Андрія струс мозку та травма голови.

Про це повідомляє прес-служба партії "ВОЛЯ". 

Лише кілька днів тому Толпекін звернувся до Президента Зеленського щодо надзвичайної криміногенної ситуації в Миколаєві, яка склалась через бездіяльність правоохоронних органів. Він зауважив, що корупція дозволяє винним уникати кримінальної відповідальності, і в цих схемах задіяні і правоохоронці, і судді, і чиновники.

Після цього, за день до виборів на нього здійснили напад і жорстоко побили.

"Андрій Толпекін є відомим правозахисником у Миколаєві. Кілька днів тому на зустрічі з Зеленським він звернув увагу на жахливий ріень криміналізації на Миколаївщині. І на те, що вся місцева влада в унісон співпрацює з бандитами", - зауважив народний депутат Юрій Дерев'янко.

Партія ВОЛЯ вимагає від СБУ, МВС та ГПУ швидкого розслідування цього злочину проти кандидата в народні депутати Андрія Толпекіна та якнайшвидшого розкриття цієї справи.

"Шановні миколаївці. Ви маєте завтра шанс почати реальну боротьбу з бандитами уже з новим народним депутатом від Миколаєва та обраним новим Президентом. Зробіть правильний вибір", - наголосив Юрій Дерев'янко.





Нагадаємо, Андрій Толпекін балотується У Верховну Раду по 128 округу самовисуванцем за підтримки партії ВОЛЯ.