12 липня, 12:14

У Миколаєві кандидат ВОЛІ став на захист підприємців ринку, які потерпають від рейдерів

У Миколаєві кандидат у народні депутати адвокат Андрій Толпекін, кандидатуру якого підтримала партія ВОЛЯ, поспілкувався з підприємцями «Баштанського ринку» (ВАТ «Ринок-Торг-Сервіс»). Він розповів, що вже довгий час як адвокат захищає власника ринку Анатолія Мазура, який потерпів від кримінального рейдерського захвату ринку. За сфальшованими документами та нотаріальними записами рейдери намагаються довести, що Анатолій Мазур нібито сам добровільно відмовився від свого майна. Причому в цьому переконані усі продавці на ринку, які підтримують справжнього власника.  

«Як правозахисник я досить часто стикаюся з фактами рейдерського захвату майна в області. І точно можу сказати: на сьогодні від свавілля криміналітету не захищений жоден мешканець нашого регіону. Миколаїв – це просто столиця рейдерства в Україні. Щоб запобігти цьому, ми мусимо змінити саму систему та отримати відповідні повноваження. Захищати людей треба на рівні законодавчих актів і саме для цього я балотуюся до Верховної Ради. Ми маємо ухвалити такі закони, які унеможливлять рейдерський захват майна в усій Україні. Маємо забезпечити неупередженість судів, притягнення до відповідальності «чорних реєстраторів» та захист майнових прав всіх громадян. Ми маємо захистити середній і малий бізнес, який є основою для процвітання будь-якої держави», - наголосив Толкпекін.

Нагадаємо, що адвокат Андрій Толпекін за підтримки партії ВОЛЯ висунув свою кандидатуру на позачергових виборах до ВРУ по мажоритарному округу № 128 у м. Миколаєві.