18 лютого, 09:35

«Президентські вибори – це перший удар по системі», - Юрій Дерев’янко

Вибори - єдиний шанс бути почутими! Переконаний кандидат в Президенти від партії «ВОЛЯ», народний депутат України Юрій Дерев'янко. Днями він відвідав Івано-Франківськ, аби вкотре нагадати людям, які прагнуть змін, що боротися зі старою системою, яка не чує українців, продовжуючи їх грабувати та зраджувати, немає сенсу. Потрібно створювати нову.

«Є два ризики - це агресор Путін і олігархічна система, яку ми маємо. І ця система нищить Україну не менше, ніж агресія. Щороку Україна втрачає 250-300 тисяч громадян України. Вибори для системи - це найбільший ризик. Адже це формування влади, яка може або зберегти цю систему, або зруйнувати її. Ми маємо йти на вибори для того, щоб отримати владу і владою знищити цю систему», - говорить кандидат в Президенти. 

Є у Дерев'янка і чіткий, а головне реальний план змінити систему. Це забрати у олігархів монополію на владу, політику, економіку та ЗМІ. 

«Це є ті стовпи , на яких тримається весь олігархат. Ця вся система. І лише маючи владу, ми це зробимо дуже швидко. Президентські вибори - це буде перший удар по їх системі. І другий удар-парламентські вибори», - говорить нардеп. 

Тож кандидат в Президенти закликав українців йти на вибори, щоб отримати владу і знищити цю систему усім разом. 

Тим часом усе більше людей , які хочуть жити у своїй країні долучається до команди «ВОЛІ» Юрія Дерев'янка.

«Систему потрібно міняти вже давним давно. Я пережив дві революції - нічого з того не вийшло. Ми всі разом змінимо цю країну. Ми для того і тут, щоб змінити. Щоб тут жили наші діти та онуки», - говорить прикарпатець Володимир. 

«Юрій Дерев'нко - чесна та справедлива людина, яка хоче змін у державі, аби боротися з тою корупцією та олігархатом задля кращого майбутнього для нашого народу», - каже мешканка Прикарпаття Марія. 

Головними ж ідеями програми Юрія Дерев'янка є мораторій на перевірки бізнесу до проведення ліберальної податкової реформи, розмитнення авто за 10%, право на захист за допомогою вогнепальної зброї, 50% жінок - у владу. А ще: орієнтація на цифрову економіку та IT-сектор, переведення всіх державних реєстрів на систему блокчейн, повернення заробітчан, безкоштовний Інтернет по всій Україні, збереження довкілля та захист тварин.