5 серпня, 12:22

На Житомирщині депутат ВОЛІ вимагає розпустити виконком Бердичівської міськради

На Житомирщині депутат Бердичівської міської ради від партії «ВОЛЯ» вимагає розпустити міськвиконком у зв’язку з непрозорим рішенням щодо підвищення на 100% тарифів на вивіз побутового сміття для населення та юридичних осіб. Відтак, з 15 серпня для жителів багатоквартирних будинків вартість таких послуг становитиме 24,06 гривень, для приватного сектору – 23, 76 гривень, для бюджетних установ, підприємств та організацій – 71, 4 гривень на місяць.  

Наразі Станіслав Лужанський подав проєкт рішення про розпуск виконкому, у зв’язку кулуарністю та непрозорістю даного рішення. Також він надіслав депутатське звернення з вимогою перевірки правомірності встановлених тарифів на вивіз сміття.

«"Враховуючи те, що дане рішення, як і багато інших, знову було прийнято всупереч інтересам нашої громади, мною підготовлено та подано проєкт рішення Бердичівської міськради про розпуск її виконавчого комітету», - заявив Лужанський.

Нагадаємо, також Виконавчий комітет Бердичівської міської ради ініціював підвищення тарифу на холодну воду і водовідведення до 37 гривень за кубометр