17 травня, 11:52

На Сумщині люди ВОЛІ впорядкували зупинку громадського транспорту (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Активісти ВОЛІ м. Білопілля на прохання мешканців відремонтували зупинку громадського транспорту у мікрорайоні 3-ї школи та впорядкували територію навколо. У районі проживає понад 2 тисячі людей, які щоденно їдуть звідси у центр міста. Про це повідомив активіст ВОЛІ Вадим Сохань.

«До нас звернулися жителі цього мікрорайону з проханням облаштувати їм зупинку громадського транспорту. Вже багато часу споруда перебувала в жахливому стані: протікав дах, були потрощені лави. Фактично неможна було ані вкритися від дощу, ані присісти. Люди вже давно зверталися з проханням полагодити будиночок, але їх ніхто не чув», - розповів Вадим Сохань.

Люди ВОЛІ вирішили відгукнутися на прохання білопільчан та всі разом стали до роботи. За власний кошт придбали все необхідне і зробили нові лави, полагодили дах, пофарбували стіни та розбили декілька клумб поруч. Відтепер всі мешканці району можуть з комфортом почекати на свій транспорт.

«Працювати всім разом було навіть весело. Робити добрі справи заради людей завжди приємно, особливо, коли поруч хороші товариші. Тож я переконаний, що це не остання наша ініціатива у Білопіллі», - зазначив Сохань.