12 квітня, 09:18

На Львівщині партійці ВОЛІ заклали сад для дошкільнят

З початком весни представники політичної партії «ВОЛЯ» вирішили продовжити добру традицію та заклали ще один фруктовий сад. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації політичної партії «ВОЛЯ»

Нещодавно члени партії «ВОЛЯ» та прихильники відгукнулись на звернення керівництва дитячого дошкільного закладу у Стрийському районі (с. Довголука) та закупили близько двох десятків дерев для того, щоб закласти фруктовий сад біля дошкільного закладу та декорувати вхід до нього.

«Ми продовжуємо добру традицію – садимо дерева. Для когось це виглядає неперспективною діяльністю, але ми це робимо вже не перший рік і точно можемо сказати, що перші плоди вже діти куштують в інших навчальних закладах, де нам випала честь висадити фруктові дерева», - говорить координатор Львівської обласної організації політичної партії «ВОЛЯ» Ігор Брик.

Партійці та прихильники висадили 12 яблунь осінніх та зимових сортів та дві груші. Також дошкільному закладу подарували 6 молодих ялинок, які висадили біля входу на подвір'я.

«Подібні заходи необхідні для виховання дітей та й нас самих. Адже кожне дерево, висаджене нами, не може вирости без догляду, турботи та любові. З захопленням можна спостерігати те, як діти відповідально ставляться до процесу догляду за молодими саджанцями. Деколи дорослим варто звертати на це увагу і брати з них приклад », - продовжує Ігор Брик.

У планах партійців — доповнити декоративними кущами сквер Небесної Сотні у Стрию, який вони заклали ще кілька років тому, та висадка черешневої алеї на Станції юних натуралістів.