21 червня, 10:46

На Херсонщині зареєстровано кандидатів у депутати від партії ВОЛЯ

На Херсонщині отримали посвідчення кандидатів у народні депутати України від партії «ВОЛЯ» по мажоритарних округах координатор Херсонської області Микола Райтаровський (округ № 182) та координатор Олешківського району Олександр Цегельник (округ № 186). Про це повідомив Микола Райтаровський.  

«В основі нашої передвиборчої програми – напрямки, які були спільно визначені людьми ВОЛІ ще декілька років і ми не змінюємо нашим принципам та пріоритетам. Нам потрібна безпечна, комфортна для життя людей, країна з новими можливостями для кожного громадянина і ефективні механізми прямої демократії, щоб люди нарешті відчули себе господарями на власній землі», - сказав Райтаровський.

Зазначимо, що Микола Райтаровський вже має чималий досвід роботи в органах місцевої влади. Наразі він є діючим депутатом Олешківської районної ради, також очолював тодішню Цюрупинську РДА та був депутатом Херсонської міської ради.

Координатор Олешківського району, член партії ВОЛЯ Олександр Цегельник – бачить одним з своїх завдань подолання свавілля в силових органах влади, які часто густо покривають беззаконня.

«Ми вже декілька років боремося з рейдерськими захватами, корупцією, оборудками у нашому районі і на жаль, часто густо у них задіяні посадовці з Нацполіції чи прокуратури. За останні чотири роки жодна справа щодо хабарництва в органах влади не була доведена до суду та справедливого вироку. Це неподобство, правоохоронні органи повинні працювати заради безпеки людей, а не слугувати злочинцям. Ми повинні змінити цю систему і заради цього я йду до Верховної Ради», - наголосив Олександр Цегельник.

Нагадаємо, позачергові вибори до Верховної Ради України відбудуться 21 липня 2019 року.