10 квітня, 13:12

Львівщина вимагає від лідерів Президентських виборів ініціювати ухвалення закону про імпічмент

На Львівщині обласний координатор партії «ВОЛЯ» Ігор Брик звернувся до кандидатів на посаду президента України з вимогою підтримати закон Юрія Дерев’янка про імпічмент. Своє звернення він розмістив на сторінці у Фейсбук

«Шановні кандидати на пост президента України пан Зеленський і пан Порошенко, звертаємось до вас від імені партійців Львівщини з єдиною вимогою ініціювати затвердження Верховною Радою законопроекту № 7248 про імпічмент президента. Це буде запорукою того, щоб президент на цій високій посаді завжди виконував обіцянки, данні народу України, завжди дотримувався Конституції, а ми – мали змогу контролювати виконання цих обов’язків. Ми вимагаємо ухвалення цього законопроекту до другого туру виборів», - наголосив Брик.

Зазначимо, що раніше Юрій Дерев’янко звернувся до Петра Порошенка та до найбільш рейтингового кандидата Володимира Зеленського, щоб вони публічно звернулись до Верховної Ради стосовно ухвалення закону про імпічмент саме перед другим туром президентських виборів.

Нагадаємо, Юрій Дерев’янко 31 жовтня 2017 року зареєстрував в парламенті Проект Закону про Президента України та порядок припинення його повноважень (про імпічмент) №7248.