20 лютого, 11:05

Люди ВОЛІ Львівщини взяли участь у навчанні партійного активу

Знання і практику можна здобути не лише у навчальних закладах, а й у дружньому партійному колі. Члени партії Львівщини пройшли курс навчання у місті Ірпінь. Здобуті знання уже почали впроваджувати у практику на місті.

Молода студентка юридичного факультету Аліна Патупіна стала членом партії «ВОЛЯ» нещодавно. Але одразу ж зацікавилась тим, як працювати з людьми, як правильно вибудовувати роботу для якісних змін, починаючи з малого.

«Я молода дівчина, яка хоче стати фаховим юристом і закласти свою молоду сім'ю. У мене нема бажання виїжджати з моєї країни, де я народилась і зростала. Але, аналізуючи теперішню ситуацію з юридичною практикою, судовою системою, констатую той факт, що без участі у «корупційній грі» та, не маючи зв’язків, ти не можеш себе реалізувати як особистість у юриспруденції у повному обсязі», - говорить дівчина.

У місті Ірпінь дівчина познайомилась з Людьми ВОЛІ з усієї країни та перейнялась ідеями змін, які реальні та вже почали втілюватись.

«Коли я прийшла у партію «ВОЛЯ», я чула і розуміла всі тези, які мені намагались передати однопартійці. Але усвідомити всі масштаби простих ідей, які реально ввести у практику на всіх рівнях, змогла лише тут! Спілкуючись у малому колі друзів, знайомих, співробітників, неможливо осягнути повної картини. Під час нашого навчання я познайомилась зі своїми однодумцями з різних куточків України і це – прекрасно! Нас багато і у єдності – наша сила», - продовжує Аліна.

На даний час дівчина виконує обов’язки юриста в одному з передвиборчих штабів кандидата у Президенти України Юрія Дерев'янка, що на Львівщині. І успішно себе проявляє, як фаховий організатор та юрист.

«Мені приємно працювати серед людей, які реально живуть думкою про те, щоб змінити життя у нашій країні, а не змінити місце проживання. Без віри у свою роботу – нічого не вийде. Саме тому я - Людина Волі і шукаю їх довкола себе. І, як не дивно, нас - багато», - ділиться думками Аліна.